Eindejaarsdrukte

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 21/10/2022 | Actueel, Ik zoek..., PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Eindejaarsdrukte tags: , , , , ,

Ik hoor je al denken: “eindejaar? Zo ver is het toch nog niet?” Je zou voor minder beginnen twijfelen met het mooie weer van de laatste dagen. Maar toch waarschuwen we je nu al voor de drukte die stilletjesaan bij de coaches hun agenda’s binnensluipt. Net zoals de vallende blaadjes, stapelt het werk zich op.

Het wordt steeds moeilijker om nog een plekje te vinden. Hou hier rekening mee. Sommige zaken behoeven misschien geen fysiek huisbezoek. Maar kunnen eventueel telefonisch, digitaal of vanop afstand per mail opgevolgd worden.

Heb jij een vraag, aarzel niet om deze aan onze helpdeskmedewerkers te stellen. Wij proberen jou al zo goed en kwaad als kan op weg te helpen. Is het toch iets specifieks voor de coach, dan zal dit bericht of taakje ook meegegeven worden. Heb een beetje geduld. De coaches hun agenda’s staan behoorlijk vol. Zij zullen jou wanneer ze kunnen, wel terug contacteren. Heb je binnen de twee weken nog geen reactie gekregen? Neem dan zeker terug contact op, dan brengen we het de coach in herinnering.

Wat is er voor jou belangrijk?

Weet dat wij streven naar een kwalitatieve dienstverlening. Maar uiteraard zijn er nog veel andere budgethouders die hulp nodig hebben. Dat én kwaliteit kost soms wat tijd. Een tip voor jou: denk al eens na over het eindejaar. Heb je vragen rond:
overschot 2022; eindejaarspremies; aanzuivering voorschot via kostenstaat VAPH; de afronding van 2022 (schrijf je ook in voor de webinar!); een goede start in 2023; of andere?
Denk er rustig over na en zet alles op een mailtje naar je coach of helpdesk. Zij kunnen dan de tijd nemen om naar jou terug te koppelen of alsnog een huisbezoek in te plannen. Zorg er ook voor dat je onze nieuwsbrieven leest. Vaak vind je hier al een antwoord op jouw vraag 🙂

Er is geen reden om te panikeren mocht je coach dit jaar niet meer kunnen langskomen. Je hebt tijd tot 28 februari 2023, om jouw kosten van 2022 door te geven aan de coach. Doe dit liefst niet de allerlaatste dag.
Kosten die ons later bereiken, zullen niet meer behandeld worden, maar ga je zelf moeten bezorgen aan het VAPH. En dit vóór 31 maart 2023.

We sturen hierover nog wel een paar reminders uit per facebook en nieuwsbrief.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust: 02 485 42 65 / info@alin-vzw.be


Zoek je iets specifieks? Misschien hebben we wel een artikeltje dat jou al op weg kan helpen. Via de zoekfunctie op de homepagina kan je aan de hand van trefwoorden artikelen zoeken. Let even op de publicatiedatum voor de meest recente versie. Heb je toch nog vragen hierover? Stel ze gerust!


0 Comments