Afscheid Lenny

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 19/12/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Afscheid Lenny

Lenny heeft zich als coach voor een stukje Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant gesmeten. Helaas, iets te fel waardoor ze genoodzaakt was even op de rem te gaan staan. Ze heeft goed nagedacht en besliste dat ze toch een andere richting uit wou gaan. We gaan haar missen. Ze was een fijne collega.
In tussentijd zijn we op zoek naar een vervanger. En Ruben zal bij de terugkomst van Ayko haar dossiers overnemen. Alle collega’s springen momenteel waar mogelijk in.
Hieronder, nog een laatste afscheidswoordje van Lenny:

Dag allemaal,

Bij de meesten zal het al geweten zijn dat mijn einde aangebroken is bij alin vzw. Ik heb jullie natuurlijk niet allemaal kunnen bereiken, dit omdat ik maar een opzegtijd van 3 weken had. Het is dus allemaal heel snel gegaan.

Ik heb veel bijgeleerd bij de alintjes en ben enorm dankbaar voor de fijne collega’s en mensen die ik leren kennen heb. Toch heb ik gekozen om een ander pad in te slaan, in een andere sector, waar ik mezelf beter bij voel.

Ik ben er zeker van dat jullie een superfijne opvolger krijgen!

Adios!

Lenny


0 Comments