Vakantiegeld

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 22/04/2024 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Vakantiegeld tags:

Ben je werkgever van een persoonlijk assistent? Hou dan rekening met het vakantiegeld. Zou je dit al willen betalen in mei? Dan kan je dit zo doorgeven met de prestaties van april aan je sociaal secretariaat. Als je dit niet doorgeeft zal dit automatisch verrekend worden in juni.

Zorg ervoor dat je voldoende budget op de budgetrekening hebt staan. Het vakantiegeld zal op een extra loonbrief verschijnen.

Dit is misschien ook meteen de uitgelezen kans om samen met je assistent(en) de verlofregeling te bekijken. Via het portaal van je sociaal secretariaat kom je te weten op hoeveel verlof je assistent recht heeft. Wacht niet te lang met de nodige regelingen te treffen. En kijk ook voor jezelf eens na of je niet op reis zou willen? De ondersteuning en vergoeding van je assistent kan ook op vakantie (gedeeltelijk) doorlopen.

Meer weten? Bekijk ons artikeltje: https://alin-vzw.be/index.php/2023/05/vakantie/


0 Comments