ik zoek een assistent

vacature voor PAB of PVB assistenten

Ben jij op zoek naar assistentie voor jezelf of voor iemand anders, die je kan betalen met je budget? Als lid van alin kunnen we jouw vacature hier op de website plaatsen. Misschien krijg je wel snel respons! Wat hebben we nodig?
De naam van de budgethouder, eventueel de soort handicap, de taken die de assistent zal uitvoeren, de periode, … een contactpersoon.
Stuur jouw vacature door naar: info@alin-vzw.be

Of misschien wil jij wel assistentie bieden aan iemand! Neem hieronder zeker alvast een kijkje bij de vacatures. Niets gevonden? Je kan je nog steeds op onze website voorstellen. Misschien vinden wij wel een match. Interessant? Stuur jouw cv en motivatie door naar info@alin-vzw.be


Persoonlijk assistent voor school gezocht te Brussel/Leuven (Eng)

Deze lieve 8-jarige jongen met Cerbral Palsy uit Brussel zoekt hulp. Hij gaat graag naar school, maar heeft daar ook hulp bij nodig. Gezien hij naar een Engelse school in Leuven gaat is het belangrijk dat je dit ook goed spreekt en verstaat.
Het zou een week contract van 4 dagen zijn. Het werkschema is binnenkort gekend, maar het contract start vroeger om elkaar goed te leren kennen.

Ben jij geïnteresseerd?
Neem dan contact op met mama (Eng):

Marie Anne Roberty
GSM: 0472241330
Email: majabbour@gmail.com

In bijlage vind je meer informatie over de job.


Jules is 7 jaar en zoekt een Persoonlijke assistente (regio Mortsel)

Jules heeft autisme, heeft een mentale en motorische beperking .Hij is non-verbaal maar kan wel 1 à 2 woordzinnen zeggen. Hij is herstellende van een hersentumor en wordt daarvoor nog behandeld (chemo). Hij heeft nood aan één op één ondersteuning op school/MFC.

Wat is de kernopdracht?

Eén op één ondersteuning op woensdagnamiddag gedurende het schooljaar.(Starten om 12u tot 15u30) Eén op één ondersteuning op maandag , woensdag en donderdag tijdens de schoolvakanties behalve  volgende dagen: 10/05; 15 /07 tem 26/07/2024; 15/08 en 16/08  en 28/08 tem 30/08/2024 wegens sluiting MFC.(Starten om 10u tot 15u30)

Het schema kan variëren naargelang zijn medische toestand. Jules‘ weerstand is aangetast door de chemo en  hij is dus zeer gevoelig voor infecties. Dit betekent dat je niet kan komen werken bij ziekte of een simpele verkoudheid.

De taken zijn supervisie bij middageten(=aansporen om te eten) en supervisie tijdens het middagdutje(=camera in het oog houden).Daarna één op één begeleiding bij activiteiten.

Wat is de verloning? Dit is af te spreken.

Wie zoekt Jules? Hij zoekt een lieve studente orthopedagogie, ergotherapie, auticoach… die zich zeker tot eind augustus kan vrijmaken. Verlenging is mogelijk.

Gelieve bij interesse de papa van Jules te contacteren  via GSM +32 486 02 18 27 of mail thomasverhasselt@gmail.com


Hedwige uit Menen zoekt een assistent

Schoolassistentie gezocht voor Vincent

Voor onze Vincent zijn we op zoek naar een assistent die mee kan gaan naar school. Vincent is 10 jaar en gaat naar het 5e leerjaar. Hij heeft het Syndroom van Down en gaat naar het gewoon onderwijs in het dorp. Wij wonen in Erps-Kwerps, Vlaams-Brabant. Het gaat om 2,5 schooldagen per week, te starten op 1 september 2023. Liefst spreken we voor die tijd al een aantal keer af, om elkaar al wat te leren kennen. De wijze van verloning kan besproken worden.

De taken zijn voornamelijk: begeleiding bij het maken van taakjes, mee helpen bij turn en zwem momenten, begeleiding bij uitstappen. 

Ben jij geduldig en kan je kalm blijven in uitdagende situaties, dan zoeken wij jou! 😊 

Voor meer informatie, stuur een mail naar: margitakortbeek@gmail.com


Gezocht Boccia begeleiding

Ik ben Glenn moorkens. Ik ben een sportieve, rolstoelgebonden jongen van 31 Jaar met een motorische handicap. Een aantal keer per week speel ik “Boccia” ( petanque voor mensen met een beperking ). Op vrijdagavond speel ik in mijn club te Wommelgem / Antwerpen en 4 keer per jaar neem ik deel aan officiële tornooien over gans België.

Profiel van je assistent: Sportief, geduldig en stressbestendig persoon uit het Antwerpse die mij op vrijdag tussen 19h00 en 22h00 wil bijstaan bij het beoefenen van mijn sport.
Gezien ik mee doe aan de officiële wedstrijden die 4 keer per jaar over gans België doorgaan zal mijn begeleider mij ook dan op zaterdag en/of zondag dienen bij te staan.

Praktische hulp nodig voor 1dag in de week telkens 3 uur.

Heb jij interesse? Stuur mij een mailtje: glenn.1@live.be


Gezocht: iemand met een hart voor kinderen

Het gezin van Louiske (7 jaar) woont in Hasselt. Mama werkt voltijds en heeft de handen goed vol aan Louis die meer zorgen nodig heeft en zijn zusje (8 jaar). Hulp bij huishoudelijke taken en de kids is dus meer dan welkom!

Zie jij het zitten om deeltijds (18u/week) persoonlijk assistent te worden? ben je flexibel, heb je een eigen wagen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken?

Lees de vacature hier rustig in zijn volledigheid na en bezorg jouw motivatie en cv aan leen.hulshagen@gmail.com


Vrolijke Emilie zoekt een assistent voor na school

Hallo, 
ik ben Emilie, een flink meisje van 8 jaar met epilepsie. Ik zit in het derde leerjaar en ik ben op zoek naar een persoonlijk assistent die mij kan ondersteunen na school en in mijn vrije tijd. Ik ga naar school in Meise en ik heb iemand nodig die me een handje helpt met de leerstof. Na schooltijd is het mijn mama die wel wat hulp kan gebruiken met halen en brengen en oppas. 
We kunnen nog iemand gebruiken voor maandag en woensdag voor ongeveer een zestal uren per week, telkens van 15.30 u tot 18.30u

Ik ben een ondernemend, nieuwsgierig en enthousiast meisje. Aan mijn humeur zal het niet liggen, ik ben echt altijd goed gezind. Ik hou van muziek en creatieve spelletjes. Ik ben guitig en spreek Nederlands. 

Ben jij geduldig, lief, gedreven en gemotiveerd? Heb jij een groot hart voor kinderen en woon je in de buurt van Meise?

Bel dan 0494/37.77.24 of mail lescrak@yahoo.com


Dringend gezocht: persoonlijk assistenten voor onze zoon met fysieke beperking. 

Karel is net ingeschreven aan HoGent, richting orthopedagogie.
Je begeleidt Karel van, naar en tijdens de lessen. Je studeert evt samen, maakt taken etc…

Tijdens de vrije tijd vergezel je Karel tijdens vergaderingen ed voor “Onze Nieuwe Toekomst”, een organisatie voor gelijke kansen voor en door mensen met een beperking.
Ook thuis biedt je ondersteuning op momenten dat wij, ouders, werken of niet beschikbaar zijn. We zijn hierin heel flexibel.
Alle uren/dagen zijn welkom en bespreekbaar.

Gelieve me te bellen op 0478/90 00 80.
We kijken uit naar je reactie.


Hedwige zoekt een vrijetijdsbuddy! – Menen

Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd? Stuur Hedwige een mailtje: hedwigevansteen@hotmail.com


We zoeken een persoonlijke assistent of een vrijwilliger die Ismail kan helpen- regio Merksem

Ismail is 30 jaar oud en heeft fysieke beperkingen. Hij zoekt hulp om twee keer per week naar het ziekenhuis te worden gebracht, afspraken in het ziekenhuis te maken en naar buiten te gaan als het mooi weer is. We wonen momenteel op de eerste verdieping, dus we zoeken iemand die hem ook fysiek kan bijstaan.

Heb je interesse? Zou je meer info willen? Stuur een mailtje naar: Ismael.Barwari@outlook.com


Bezorg jij Kato een leuke vakantie?

“Hallo, Ik ben Kato een lieve jongedame van 10 jaar. Ik heb ASS en volg buitengewoon onderwijs. Knutselen, tekenen, gamen en spelen met mijn dieren doe ik heel graag. Het zou fijn zijn mocht jij zin hebben om er samen met mij een fijne vakantie van te maken. Heb je interesse bel dan zeker mijn papa Steve 0496828575 of mama Lindsey 0496519562. Ervaring in het begeleiden van kinderen (met ASS) is een troef maar vooral jouw motivatie geeft de doorslag. Tewerkstelling regio Roeselare 2 weken in juli, 2 weken in augustus, uren bespreekbaar. Tot binnenkort?”

Huishoudhulp gezocht in Oostende

Deze mevrouw uit Oostende heeft MS en zoekt nog hulp voor bij het huishouden. De tewerkstelling kan meteen starten. Een contract voor 24u per week. Dagelijks 4 uur.

Heb jij tijd om haar verder te helpen? Neem dan telefonisch contact op:
059269851


Spreek je Frans, ben je van Lier en heb je tijd? Togium zoekt jou!

Gezocht! Een vrijwilliger in regio Lier. Togium is 52 jaar. Hij is blind en zoekt iemand om hem te helpen in het huishouden en om af en toe eens met hem op stap te gaan. Exacte dagen en uren kunnen worden besproken met Togium tijdens de eerste kennismaking. Wel belangrijk is dat je goed Frans spreekt. Togium is namelijk zelf Franstalig.

Heb je interesse? Neem contact op via: Yasmineyabre44@gmail.com
Of telefonisch op het nummer: 0465213406

B-inn | Wat doen in Lier

Aras is 11 jaar en zoekt een persoonlijk assistent

Wij zoeken een persoonlijk assistent (begeleider) voor onze 11 jarige zoon Aras – regio Maasmechelen.

Onze zoon heeft autisme en een mentale beperking. Hij is zindelijk, heel actief, heeft een goede motoriek, maar kan helaas niet praten.

Hij heeft nood aan ondersteuning in een één op één relatie.

Kern opdracht:

 • Organiseren en begeleiden van vrijetijdsactiviteiten zowel binnen- als buitenshuis, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, puzzelen, tekenen, knutselen enz…
 • Ondersteunen van dagelijkse activiteiten
 • Aanleren van vaardigheden
 • Je gaat mee op zoek naar activiteiten, opdrachten en taakjes zodat Aras zoveel mogelijk kan leren en ontwikkelen
 • Ondersteunen in lichaamsverzorging: zoals tanden poetsen, wassen, naar WC brengen enz..

We bieden een voltijds contract aan van 36 uur per week, in weekends, na schooluren en vakanties. Werkuren zijn flexibel en bespreekbaar.

Je ontvangt een verloning volgens 12,5euro/uur met maaltijdcheques.

Voor meer info kan je een kijkje nemen op VDAB: PAB assistent – MAASMECHELEN (vdab.be)

Heb je interesse, of zou je graag een kennismaking of meer info willen? Neem gerust contact op met papa Erkan: erkansayim@live.be


Marc uit Mechelen wil op stap

Marc is op zoek naar iemand om af en toe op zaterdag samen met hem naar de markt te gaan in Mechelen.

Marc is 62 jaar met een fysieke beperking waardoor hij verplaatsingen doet met een elektrische rolstoel. Hij woont zelfstandig en dat lukt goed. Hij behelpt zich, maar voor heel wat zaken heeft hij iemand nodig die hem kan vervoeren en helpen bij activiteiten buitenshuis.

Marc woont in Mechelen. De tewerkstelling zal waarschijnlijk via interim gebeuren, maar we staan ook open voor andere mogelijkheden zoals onbelast bijklussen.

Heb jij tijd en zin om Marc af en toe te helpen? Stuur gerust een mailtje naar: elke.devalck@alin-vzw.be


Julie wil genieten van het studentenleven!

Julie , 26 jaar, zoekt een creatief denkende, zorgvuldige, vlotte persoonlijk assistent om met haar zowel de leuke dingen als musea, muziek, zwemmen, terrasjes, enzovoort te doen, als op andere momenten zorgtaken op te nemen. Julie heeft een meervoudige handicap en is rolstoelafhankelijk, maar dat belet haar niet om een gewoon leven te leiden. Zij wil graag studenten of generatiegenoten aanspreken, zodat zowel assistent als zij het jonge leven kunnen delen.

Stuur een mailtje naar dekort.baert@gmail.com met titel: persoonlijk assistent Julie


Eddy uit Olen zoekt een assistent

Eddy (64 jaar) is op zoek naar een gedreven persoonlijk assistent in een flexibele werkomgeving. Als persoonlijk assistent zal je mij ondersteunen bij dagelijkse activiteiten. Dit zal onder andere helpen bij kine oefeningen, wandelen, dagelijkse zorg omvatten. Ook het stimuleren en motiveren bij activiteiten als koken, spelletjes spelen,.. behoren tot jouw takenpakket.

De tewerkstelling gaat uit van een halftijds contract, van maandag tot vrijdag (in de namiddagen). Hij zou graag af en toe dag uitstapjes plannen, dan kan het zijn dat je ook in de voormiddag werkt.

Pluspunten zijn: 

 • Je hebt ervaring of affiniteit in/met de gehandicaptenzorg
 • Je bent mannelijk
  (omwille van dagelijkse zorg voelt Eddy zich hier iets comfortabeler bij)
 • Je bent flexibel
 • Je bent sociaal in omgang
 • Je durft initiatief nemen en weet van aanpakken

Voor extra informatie of voor het doorsturen van je CV mag je steeds een mailtje sturen naar lynn.vandekeybus@alin-vzw.be


Heleen zoekt iemand die wil meeschrijven aan haar inclusieverhaal

Mijn naam is Heleen en ik ben 20. Ik volg les in de 6de Humane in het ASO. Dat doe ik binnen een inclusief traject. Ik heb een verstandelijke beperking en kan niet praten, maar communiceer op allerlei creatieve en alternatieve manieren. Ik heb ook een spraakcomputer.

Ik geniet ervan deel te nemen aan het sociale leven en deel uit te maken van een gemeenschap.

Samen met 2 collega’s, therapeuten, mama, papa en zus schrijf je mee aan mijn inclusieverhaal.

Ben jij enthousiast, heb je een rijbewijs en wil je deel uitmaken van mijn gemeenschap? Lees hieronder gerust de extra informatie door en aarzel niet om ons te contacteren!

Bel of mail mijn mama voor meer info of voor te solliciteren:
0479/27 00 14 of mail greetvanmossevelde@skynet.be


Thijl zoekt een assistent

Dag allen,

Afbeelding met lucht, persoon, buiten, jongen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Mijn naam is Thijl. Ik ben een actieve jongeman van 9 jaar!

Door een niet-opgemerkte hernia diafragmatica bij mijn geboorte, kan ik best wat hulp gebruik in mijn dagelijks leven. Belangrijk is dat je beschikt over een rijbewijs zodat je mij om 8u30 naar een nabijgelegen school kan brengen en ’s middags weer naar huis. We zoeken een rustig persoon. Kennis en ervaring met kinderen met ASS is zeker en vast een pluspunt, aangezien Thijl door zijn ASS soms moeilijk gevoelens kan uiten.

Wil jij mijn assistent zijn voor 4 voormiddagen in de week, telkens van 7u-12u (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). Indien dit goed loopt zijn meer uren mogelijk, maar minder uren ook als er 2 assistenten kunnen gecombineerd worden.

Voor extra informatie of voor het doorsturen van je CV mag je steeds een mailtje sturen naar jade.werdefroy@alin-vzw.beCharlotte uit Zottegem zoekt begeleiding

Charlotte is een heel vrolijk en lieve 31 jarige vrouw met een meervoudige beperking.
Ze heeft veel hobby’s .
Charlotte is zeer leergierig en wil graag nieuwe dingen ontdekken.
Om dit alles te organiseren zijn haar ouders op zoek naar iemand die Charlotte op maandag en dinsdag en soms ook op woensdag kan begeleiden.
(18u)
Jouw taken:
– Je begeleidt Charlotte voor, tijdens en na ontspannende activiteiten: tekenacademie, lessen keramiek, paardrijden, kinesist…
-Je helpt Charlotte in haar leerproces rond verschillende leuke thema’s
-Verzorging, medicatie
-Je kan ingezet worden voor verplaatsingen( er is een kilometervergoeding voorzien)
Je profiel:
-Je bent beschikbaar op weekdagen en / of in het weekend ( dagen zijn beschikbaar)
-Je bent flexibel ingesteld en assertief
-Je bent een sportief, gemotiveerd en oprecht persoon die humor heeft
-Studenten zijn ook welkom
Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een leuke omgeving bij een aangename en gezellige familie.
Je krijgt ,afhankelijk van jou (voorkeur) statuut een vrijwilligersvergoeding of een loon volgens pc337.

Voor verdere inlichtingen of afspraken mag je gerust contact opnemen met de budgethouder en mama van Charlotte, Lieve Roelandt:
0498/108335
Lieve.Roelandt@hotmail.com


Assistent gezocht voor regio Hasselt/Genk

We zoeken een persoonlijk assistent voor een jongeman van 20 jaar met autisme en een verstandelijke beperking. Wegens zijn beperking heeft hij een bijzondere nood aan verduidelijking en betekenisverlening om de wereld rondom hem te begrijpen en deze als veilig te ervaren.

De jobinhoud bestaat onder andere uit het aanbieden van, en ondersteunen in zinvolle dagbesteding op maat. Daarbij neemt vrijetijdsbesteding op maat (vb. naar de film gaan) en huishoudelijke taken (vb. een korte kookactiviteit) een zeer belangrijke rol in.

Optimale begeleiding vereist frequent overleg en samenwerking met de ouders en de andere hulpverleners.

Het zou voorlopig voor 4uur per week zijn van maandag tot vrijdag. Met mogelijkheid tot uitbreiding.

Meer info over de inhoud van de job vind je hier:

Heb je interesse? Stuur je motivatiebrief en CV naar: ine.1.martens@upckuleuven.be
Solliciteren kan tot 01/08/2021


Toon uit Houthalen-Helchteren zoekt een assistent

Ik ben op zoek naar een dynamisch, sociaal geëngageerd persoon die in een flexibele werkomgeving kan functioneren. Als persoonlijk assistent zal je mij ondersteunen bij dagelijkse activiteiten zoals maaltijden bereiden, verplaatsingen maken, boodschappen doen,…. Daarnaast zal je mij ook helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling (verkeerstraining, handbiken, staantafel,…)

Ervaring in de gehandicaptensector is een pluspunt.

 • Je bent flexibel.
 • Je bent sociaal in omgang.
 • Je durft initiatief nemen en weet van aanpakken.
 • Je hebt aandacht voor stiptheid, orde en netheid.

De tewerkstelling gaat uit van een halftijds contract, je werkt van maandag tot vrijdag, soms kan je ook in het weekend werken.

Contract bepaalde duur met optie tot vast contract.

Je kan starten vanaf 1-8-2021

Je kan toon bereiken op:
toonpeeters@hotmail.be


Danny uit Denderleeuw is nog op zoek naar een assistent!

Danny heeft een degeneratieve spierziekte en heeft dus hulp nodig met verplaatsen binnenshuis en buitenshuis. Met verschillende handelingen alsook bijvoorbeeld eten klaarmaken.

Hij is nog op zoek naar een assistent op zaterdag van 9u tot 12u.

Kan jij Danny helpen? Verloning gebeurd via interim of andere mogelijkheden zijn ook te bekijken.

Neem dan gerust contact op via jade.werdefroy@alin-vzw.be


Begeleiding bij activiteiten gezocht

Ik ben een jongeman van 32 met Down-syndroom en autisme. Ik ben op zoek naar een assistent die mij begeleid bij mijn activiteiten op maandag en vrijdag. Wij wonen in Bottelare (Merelbeke).

Momenteel liggen er nog wat zaken stil door Corona. Maar deze vervang ik door andere activiteiten die wel kunnen.

Bij dit alles begeleidt mijn assistent mij. Ik zoek iemand die sportief is en graag actief bezig is. Iemand die sterk in zijn schoenen staat en tegen een stootje kan, want zeker in de huidige omstandigheden is het voor mij niet altijd makkelijk te begrijpen hoe alles gaat. Mijn assistent is zelfstandig, kan leiding nemen en kan mij goed sturen, doch is ook zeer empathisch en begrijpt mij. Hij/zij kent SMOG of is bereid dit te leren zodat we kunnen communiceren. Mijn assistent kan zich voor een lange termijn engageren, want het kan even duren voor we aan elkaar gewend zijn en ik heb tijd nodig om een band op te bouwen. Het is voor mij heel moeilijk als mijn assistenten voortduren komen en gaan.  Hij/zij neemt ook verzorgende taken op zich: hulp bij het aankleden, bij het eten, bij het afdrogen na het zwemmen. Mijn assistent beschikt over een rijbewijs en een wagen

Als ik na de maaltijden even een halfuurtje tv kijk, kan mijn assistent huishoudelijk taken op zich nemen zoals bvb strijken (daar word ik heel rustig van), ramen wassen, de auto wassen, gras maaien, …. 

Wij bieden 9u aan op maandag (8u30-18u met 30 minuten middagpauze) en 7u op vrijdag (10u-17u30 met 30 minuten middagpauze).

Kan jij helpen? Stuur zus Birgit een mailtje: birgit_taverniers@hotmail.com


Kobe is op zoek naar opvang in de avond (3440 Zoutleeuw)

Kobe is een jongen van 21 jaar met autisme en een matig mentale beperking. Hij gaat nog naar school en woont bij zijn ouders in Zoutleeuw. Maar de ouders zouden graag een paar keer per maand een avondje in de week vrij hebben om iets te doen (bv van 19u tot max 24u). Als het goed loopt en er vertrouwen is, zijn andere momenten van begeleiding ook mogelijk. Dingen die Kobe leuk vindt zijn tekenen, zwemmen, muziek, drum, fanfare…

Het is wel een jongen met een ‘handleiding’, in die zin zoeken we dus iemand die hiermee om kan. ’s nachts heeft hij ook mogelijke epilepsieaanvallen. Ervaring met mensen met autisme is een must. We zoeken iemand, die met een zachte aanpak, toch kordaat grenzen kan stellen en een duidelijke structuur volgen.

Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan zeker een mailtje met je motivatie naar jade.werdefroy@alin-vzw.be


Assistentie gezocht voor Bonnie @Gent

Wij zoeken een zorgzame lieve assistente voor onze dochter Bonnie van 35 jaar.

Zij heeft een verstandelijke beperking, functioneert cognitief op kleuterniveau. Ze houdt van dansen, zingen, knutselen…

Graag een rustige, enthousiaste en creatieve persoon.

Je hebt wat ervaring in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking en je hebt ook aandacht voor het stimuleren van de cognitieve mogelijkheden.

Bedoeling is te assisteren bij de dagdagelijkse activiteiten thuis, ADL activiteiten (verzorging, in bad en bed stoppen…) vrijetijdsbesteding….

Er is assistentie nodig ’s morgens (8-9/10u),‘s avonds (18u-20u)  en tijdens het weekend. Het aantal uren en dagen zijn af te spreken.

Engagement voor langere tijd wordt gevraagd.

Regio Gent (st Pietersstationsbuurt).

Voor meer info: tel 0474 555651  of mail heychristine@telenet.be


Assistent om te leren fietsen

Emile is 15 jaar. Hij gaat naar school in Dominiek Savio. Hij is een heel open, spontane jongen. Hij heeft een fysieke beperking waardoor hij wat problemen heeft met zijn evenwicht. Daardoor is het niet zo evident om te fietsen met twee wielen. Het is zijn grote droom om te leren fietsen op twee wielen.

Ben jij degene die zijn droom kan mee helpen verwezenlijken? Het fietsavontuur zou zich afspelen te Sint-Eloois-Vijve.

Neem dan graag contact op met zijn mama, Sigrid Parmentier op het nummer 0496/43 90 94


Vacature persoonlijk assistent Celine

Hallo ik ben Celine. Ik ben 21 jaar en heb een mentale beperking. Ik ben heel creatief en sportief. Ik functioneer op een ontwikkelingsleeftijd van 5 jaar. Ik ben heel lief, rustig en ben graag creatief en sportief bezig, ik kook ook graag. Ik zwem in competitie op hoog niveau en doe dit 10u in de week.

Ik ben op zoek naar een assistent die me wil vergezellen naar activiteiten (zwemmen, afspraken met haar vriend, activiteiten op woensdagnamiddag).

Wie zoeken we:

 • Iemand die Flexibel is in uren. Wekelijks ongeveer 6u in een wisselend uurrooster.
 • Graag iemand die opleiding heeft in de psychologie of een menswetenschappelijke richting
 • Woonachtig in de regio van Kuurne

Graag contact opnemen met mijn mama op het nummer 0478/40 61 33  of mailen naar rigole1@telenet.be


Koen uit Kuurne is op zoek naar een persoonlijk assistent

Hallo ik ben Koen. Ik verblijf in een voorziening maar op woensdag en donderdag ben ik ’s avonds thuis. Ik ben op zoek naar iemand die met mij dingen wil doen.

Profiel:

 • Liefst een man
 • Ervaring in de psychiatrie en met mensen met autisme is een pluspunt
 • Iemand die reeds lange tijd werkt
 • Je bent consequent, kan duidelijk communiceren, structuur vind je belangrijk
 • Je bent vrij in weekends en vakantie en sporadisch op woensdag- en donderdagavond
 • Je bent uit de regio van Kuurne

Taken:

 • Samen activiteiten doen
 • Er zijn voor Koen om te praten

Ben je uit de regio Kuurne en lijkt dit iets voor je? Neem dan contact op met mijn mama op het nummer 0478/40 61 33  of mail naar rigole1@telenet.be


Massimo zoekt persoonlijk assistenten

Onze wonderbrother Massimo zoekt 3 tot 5 persoonlijke zorg assistenten, om een zinvol en warm leven van thuis uit te bouwen na zijn NAH, 7 maanden coma en 2,5 jaar revalidatie. Zijn planning bestaat o.a. uit dagbesteding en therapie bij OTL in Herent, vrijwilligerswerk in het hondenasiel in Gent, wandelen, rusten, sport, pizza gaan smullen bij broer en zus in Eat Love,…
We zoeken warme, openhartige, zachte, rustige, liefdevolle, goedlachse, begeesterde en verantwoordelijke begeleiders die houden van mensen, de natuur en dieren, net als Massimo. Hij heeft een goed gevoel voor humor, is een hele grote dierenvriend, is fijngevoelig, lief en hoogsensitief.
Huishouden, de persoonlijke verzorging, hobby’s, de administratie, verplaatsingen, nachtoppas,… maken deel uit van de job.
We vertrekken van een blanco planning, zowel deeltijdse als voltijdse contracten zijn mogelijk. Contract van bepaalde duur tot half november, dat kan verlengd worden naar onbepaalde duur. Ook studenten in de welzijnszorg komen in aanmerking.
Je vertoeft in een leuk appartement in Onderbergen, Gent centrum. De opmaak van de contracten en het samenstellen van de planning wordt door een bijstandsorganisatie gecoördineerd.

Sollicitaties mail je naar zus Valentina via tastings@eatlove.be


Ben jij een waterrat? Kom Patrick helpen met jouw hobby 😉

Patrick zit in een rolstoel en is op zoek naar een werk- of jobstudent die hem begeleidt in zijn wekelijkse zwembeurt in het zwembad LAGO Gent Rozebroeken.

Het uur en dag van zwemmen kan samen worden afgesproken.
Voor vertrek is er nog mogelijkheid tot een drankje en babbeltje. Vervolgens vertrek je met aangepast taxivervoer naar het zwembad. Hier help je mee met het aan- en uitkleden van Patrick. Het is de bedoeling dat je zelf mee zwemt. Na het zwemmen wordt er nog iets gedronken. Alle kosten – toegangsticket zwembad, taxi en drankjes worden door Patrick betaald.

Je krijgt een verloning van €10,50 per uur en je kilometervergoeding wordt terugbetaald.

Patrick is dringend op zoek, dus je kan onmiddelijk starten.

Zwem je graag? Ben je sociaal en behulpzaam? Neem dan zeker eens contact op met Patrick. Je kan Patrick contacteren op: 0474/61.36.24  of mail naar patjegent01@telenet.be

Patrick is op zoek naar een jobstudent

Patrick is een vlotte man uit Gent. Hij is op zoek naar een jobstudent die hem kan begeleiden tijdens een vakantie in het buitenland of voor weekendjes weg. Patrick heeft een fysieke beperking waardoor hij in een rolstoel zit. Hij woont zelfstandig en kan zich goed behelpen, maar zou toch wat hulp kunnen gebruiken. Daarom dat hij iemand nodig heeft die hem gedurende de hele reis zo goed mogelijk kan helpen. De vakantie en/of het weekend worden volledig betaald en er is een (kleine) vergoeding per dag overeen te komen. Ook de mogelijke data vallen te bespreken.
Bij interesse graag contact opnemen met Patrick via e-mail: patjegent01@telenet.be

——————————————————————————————————————–

Mijn naam is Karel, ik ben 34 jaar en woon in Evergem.
Ik ben samen met mijn ouders op zoek naar een persoonlijk assistent om mijn vrijetijd te helpen invullen, door samen met mij te biljarten, te kickeren, fietsen, allerhande computerspelletjes te doen…

Dit liefst 3 à 4 dagen per week, telkens 5 uur.  De data en loon zijn bespreekbaar. Enkel mijn paardrijles ligt vast op woensdagnamiddag.

Rijbewijs is vereist, eigen wagen is geen must door de mogelijkheid van bus/tram/trein op wandelafstand.

Ik ben op zoek naar iemand die positief is ingesteld, creatief en geduldig. Het liefst met goede kennis van het Nederlands.

Bij interesse graag contact opnemen via mail naar: dirkvanlandschoot@hotmail.com en brigittacampe@gmail.com.


Alison, een meisje van 16 jaar uit Oudenaarde, zoekt een persoonlijk assistent. Naast autisme, heeft Alison een verstandelijke beperking waardoor ze niet kan spreken, maar gebruikt ze wel smog-taal gecombineerd met eigen signalen. Daarom heeft ze een assistent nodig met de nodige maturiteit, iemand die duidelijk grenzen kan stellen en structuur kan bieden. Ervaring met kinderen met autisme is een pluspunt.

We zoeken iemand die kan helpen bij het begeleiden van uitstappen, zoals gaan fietsen en activiteiten thuis kan doen, zoals samen puzzelen. De assistent mag creatief zijn in de mogelijke activiteiten en zelf ideeën aanbrengen. Alison gaat overdag naar school dus zou het voornamelijk voor eens in het weekend en in de schoolvakanties en sporadisch ’s avonds zijn.

Verloning en uren worden afgesproken in onderling overleg. Tewerkstelling kan voor maximum 50 uren assistentie per maand.

Bij interesse graag contact opnemen met Natalie via email: natalie.deruy@skynet.be
Nadien volgt er mogelijk een gesprek en kennismaking bij Alison thuis.Damien uit Sint-Michiels is op zoek naar een assistent die hem kan helpen bij:

– mobiliteit ifv mijn werk en vrije tijd
– vrijetijdsactiviteiten
– huishoudelijke activiteiten
– lichamelijke activiteiten

De volledige vacature vind je op de VDAB-site: https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/58368881/persoonlijke-assistent


Charlotte heeft een meervoudige handicap en zoekt een sportieve, gemotiveerde, oprechte assistent(e) die haar wil begeleiden tijdens school en vrijetijd.

Woon je in de buurt van Zottegem en wil je Charlotte helpen?  Bekijk hieronder de vacature en neem contact op.

Studenten zijn ook welkom!

Vacature Charlotte mei 2018


Christian zoekt een persoonlijke assistent(e), regio Knokke-Heist . Christian is een man van 60 jaar en ervaart af en toe moeilijkheden bij gaan en staan omwille van Parkinson. Christian is op zoek naar een assistent (studenten zijn ook welkom) die hem kan helpen op de vrijdagnamiddag en eventueel ook in het weekend. Het voornaamste takenpakket bestaat uit:

 • Boodschappen doen indien nodig
 • Eten bereiden voor ’s avonds
 • Hulp en ondersteuning bieden waar nodig is
 • Betrokken zijn bij het multidisciplinair gebeuren rond Christian.
 • Christian is geinteresseerd in voetbal en kaartspelen
 • Interesse, neem dan contact op met Anouck Bauwens via telefoon op 0486/267817 of via email anouk.bauwens@gmail.com

Bjorn is op zoek naar een PAB assistent voor een voltijds job. (studentenjob is ook mogelijk) Bjorn is 19 jaar, heeft een mentale beperking en ASS hechtingsproblematiek. Bjorn verwacht :

 • dat je duidelijk met hem communiceert
 • dat je een rustig en stabiel persoon bent
 • dat je grenzen respectvol kan aangeven
 • je humor kan en mag  gebruiken
 • dat je bereid bent om diepere kennis te vergaren rond ASS problematiek
 • dat je goed kan omgaan met dieren.
 • en dat je samen met de pleegouders voldoende afstemming kan bieden.

De voornaamste taken met Bjorn zijn: winkelen, koken, de avond doorbrengen, naar de voetbal -training gaan, ondersteunen bij planning maken. Wat bieden we :

 • Een voltijds contract voor avondwerk ( 16u – 23u) volgens de barema’s van persoonlijke assistentie.
 • Vergoeding voor Kilometers woon –werk verkeer en dit allemaal in de regio van Stekene.

Als u interesse heeft kan u contact opnemen met Kristine Reyniers vóór 01/10/2017