ik wil werken als assistent

U kan steeds de zoekertjes bekijken van budgethouders die een assistent zoeken. Dit onder het luikje: ik zoek een assistent. Of neem een kijkje op: assistentiejobs.be
U kan natuurlijk ook altijd zelf een zoekertje plaatsen met uw eigen gegevens. Hiervoor kan u een mailtje sturen naar info@alin-vzw.be

Wat houdt het in om persoonlijk assistent te zijn? GRIP vzw biedt jou 6 interviews van telkens 1 minuut aan van mensen met een persoonlijk assistent in dienst : Persoonlijke assistentie in 1 minuut – Grip (gripvzw.be)

Het is niet gemakkelijk een persoonlijk assistent te vinden die aan jouw noden en behoeften matcht. Gelukkig hebben we toch mensen die zich willen inzetten. Hieronder vind je verschillende kandidaten. Iemand gevonden die jou aanspreekt? Neem dan snel contact met hem/haar op. Wie weet heb je de ideale match gevonden 🙂 Succes!
Ps. nog niet gevonden wat je zocht? Je kan ons altijd een zoekertje bezorgen die we op de website plaatsen: ik zoek een assistent

Saskia meldt zich graag als assistent in de buurt van Stekene

Hallo, ik ben Saskia, 52 jaar oud en woonachtig te Stekene. Ik ben zelf zorgkundige en mijn hart ligt in de zorg, ook voor mensen met een beperking. Ik deed veel ervaring op door turnlessen te geven aan mensen met een beperking en ook via stage en vrijwilligerswerk. Ik heb een fulltime job in een woonzorgcentrum, maar met dat ik alleenstaand ben, zou ik nog een flexijob.

Ik bied graag ondersteuning bij:

 • uitstapjes maken naar bv. theater, cinema, concert, etc.
 • Administratieve ondersteuning zoals paperassen ziekenfonds, OCMW,…
 • Ik speel graag gezelschapsspelletjes
 • Ik ben ook graag bezig met honden: wandelingen in het park of bos vind ik relaxerend.
 • Verzorgende taken: Assistentie dagelijks leven

Kan ik jou helpen? Contacteer mij:
saskiavanhoey@hotmail.com of bel naar 0474/883568


Geert wil graag in de Kempen als assistent werken

Ik zou mij via deze weg graag kandidaat stellen voor de job van persoonlijk assistent. Ik ben 60 jaar en ben woonachtig in de Kempen. Ik ben in deze job gegroeid door als vrijwilliger voor een man met MS te gaan werken en kon nadien overschakelen als persoonlijk assistent. Ondertussen is hij helaas overleden. Ik heb zo veel voldoening uit deze job gehaald dat ik in deze sector verder wil gaan. Daar ik geen ervaring met kinderen heb denk ik dat ik het beste voor volwassenen kan zorgen. Ik vind het verder ook belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen. Hierdoor moet het ook klikken met degene waarvoor je zorgt. Dan begrijp je ook beter de zorgen die hij nodig heeft.

Ben jij op zoek naar een assistent en zou je graag kennismaken met Geert?
Stuur hem een mailtje:
geertbossaerts0@gmail.com


Greet kan halftijds persoonlijk assistent zijn

Hierbij zou ik mij graag kandidaat stellen als persoonlijke assistente.
Mijn naam is Greet, ik ben woonachtig in regio Antwerpen en 57 jaar.

Ik heb gedurende een jaar ervaring opgedaan bij een jongere met een motorische beperking, dit hield in het begeleiden tijdens en na de schooluren, daarvoor heb ik ongeveer 2 jaar een jongere met het syndroom van down begeleid voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Gezien de voldoening die ik hieruit haalde, wens ik deze richting verder uit te gaan.

Andere taken spreken mij ook aan zoals administratie, winkelen, uitstappen doen, kleine huishoudelijke klusjes en zoveel meer. Ik wens te werken met personen met een mentale zowel als motorische beperking (leeftijd is voor mij niet zo belangrijk, zolang er maar communicatie kan zijn), bij voorkeur halftime (ong. 24 uren) tijdens de week en ook op zaterdagen. Ik bezit een auto en ben onmiddellijk beschikbaar.

Wat mijn persoonlijke vaardigheden betreft kan ik wel zeggen dat ik iemand ben die wilskrachtig is, hulpvaardig , geduldig, loyaal en sociaal.

Stuur Greet een mail : greet.de.loose@telenet.be


Katleen zoekt een deeltijdse job als persoonlijk assistent.

(regio Borgerhout en omstreken)

De laatste 18 jaar ben ik beroepshalve bezig geweest met het begeleiden van mensen met en zonder beperking. Zowel in de gehandicaptensector als in de bejaardenzorg streef ik altijd naar maximale ontplooiingskansen voor de persoon in kwestie.

Al van jongs af aan, heb ik een grote passie ontwikkeld voor theater. Mijn activiteiten als zorg/contactclown en mijn vrijwilligersengagement in diverse theaters, geven me tonnen energie en spelplezier. Momenteel ben ik ook bezig met een bijzonder theaterproject “souvenir” van Opendoek. Via diverse workshops van bevlogen professionals maken we kennis met verschillende facetten van het theater. Na afloop van de lessenreeks geven we een theatervoorstelling, specifiek  voor bewoners met dementie in woonzorgcentra.

Een tijdje geleden heb ik verschillende opdrachten als persoonlijk assistent bij een aantal budgethouders volbracht. In de toekomst zou ik dit graag combineren met een deeltijdse job als onthaalmedewerker bij de opera of contactclown.

Ik bied graag ondersteuning bij

 • Uitstapjes naar theater, cinema, concert enz.
 • Administratieve ondersteuning en bezoek aan  overheidsinstanties zoals ziekenfonds, O.C.M.W. , gemeentehuis enz.
 • Licht huishoudelijke activiteiten: koken, strijken, poetsen
 • Ik doe ook graag gezelschapsspelen
 • Ik ben ook graag bezig met honden: vooral wandelingen in het park of het bos vind ik heel relaxerend
 • Verzorgende taken: Assistentie Dagelijks Leven

Je kan me altijd bereiken via mijn gsm nummer 0494409338.


CARINE UIT HALLE-ZOERSEL WIL ASSISTENTIE BIEDEN

Min naam is Carine Bauweleers, 57 jaar, woon in Halle-Zoersel en ik ben sterk gemotiveerd om anderen te helpen als persoonlijk assistent.

Van oorsprong heb ik een diploma van onderwijzeres lager onderwijs, maar de rode draad doorheen mijn loopbaan is vooral administratief medewerker.

Onlangs heb ik, dankzij een VDAB begeleiding, de switch gemaakt naar werken als persoonlijk assistent. Zo heb ik in 2022 een eerste ervaring achter de rug als PAB wat mij erg beviel en veel voldoening gaf. Ik werkte bij een gezin met een gehandicapt zoontje. Mijn takenpakket bestond eruit om te helpen in het dagelijkse huishouden zoals winkelen, koken, kleine huishoudelijke taken en allerlei ideeën aanbrengen in samenspraak met de moeder.

Ik zou graag opnieuw aan de slag gaan als PAB op deeltijdse basis. Ik kan mij onmiddellijk vrij maken op alle werkdagen van de week (en eventueel ook sporadisch in het weekend). Graag wil ik binnen mijn regio blijven, d.w.z. maximum ongeveer een 20- tal km van Halle-Zoersel verwijderd.

Ik sta open voor allerhande taken en activiteiten, alles kan besproken worden.

Ik hou van een open en eerlijke communicatie, ben rustig van aard, hou van een babbel en kan goed luisteren. Personen die mij kennen omschrijven mij ook als zorgzaam, punctueel, oog voor detail, hulpvaardig en betrokken

Ik heb zelf een auto en rijbewijs en kan je overal naartoe brengen.

Ben je nog op zoek en kan ik je helpen ?

Contacteer mij gerust op : carine.bauweleers@hotmail.com of bel naar 0485807574.
Indien een CV gewenst dan kan ik die altijd nasturen.


Christina wil persoonlijk assistent zijn

Ik woon in Lint en zoek iets op maximaal 10km van mijn huis. Ben beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag ( dagwerk , geen avond of nacht ). Zou graag een minimum van 13 u/ per week werken.

Ik ben 63 jaar maar nog jong van geest en lichaam, werk al 4 jaar als  PAB in gezin met gehandicapt kind, dit is mijn ding en ervaar het niet als mijn job maar gewoon iets waar ik zelf ook voldoening en plezier in vind.

Ik had ook nog werk als nanny maar nu dit is weggevallen wil ik graag deze uren invullen met PAB hulp. Ik heb een auto waar ook een rolstoel in kan vannachter (met de wielen eraf natuurlijk).

Ben jij nog op zoek? Misschien kunnen we elkaar eens ontmoeten? Stuur me een mailtje: christina_hellemans@hotmail.com


Ervaren begeleider uit het Waasland kan 1 dag per week ondersteuning bieden

Ik ben Alain, 54 jaar oud en woon in Beveren-Waas. Ik heb jarenlange professionele ervaring in het begeleiden van mensen met ASS en/of een mentale beperking.

Naast mijn vaste job in deze sector kan ik nog 1 dag (vrijdag) of 2 avonden per week (in overleg te bepalen) iemand ondersteunen op het gebied van wonen, werken, leven of vrije tijd. Dit op zelfstandige basis.

Ik ben een geduldige, rustige, creatieve en betrouwbare begeleider. Daarnaast bezit ik een rijbewijs B, een eigen wagen en spreek ik vlot Nederlands, Engels en heb ik een goede basis van Frans, Spaans en Duits.

Wil je graag meer over mij weten of mijn CV ontvangen?

Mail mij dan via: amatthyssens@gmail.comVeerle uit Herentals wil assistentie bieden

Mijn naam is Veerle Verhoeven en ik woon te Herentals.

Ik heb reeds 5 jaar ervaring als pab-assistent. Door dat mijn cliënt onvoldoende thuiszorg kon krijgen is hij moeten verhuizen. Hier door is mijn contract stopgezet en kan ik iemand anders vanaf augustus bijstaan.
Mensen die mij kennen, beschrijven mij als een zorgzaam, verantwoordelijk, betrokken en communicatief persoon.

Ik kan hulp bieden bij licht huishoudelijk werk, koken, hulp bieden bij het eten, hulp bieden bij het plannen van een uitstap, hulp bieden bij de ochtendzorg,…
Verder zou ik graag 20 à 24 uur/per week werken, met eventueel nog 2 zaterdagen/per maand. Avonduren zijn te bespreken.

Ik doe ook nog vrijwilligerswerk, hierdoor ben ik donderdag alleen in de voormiddag beschikbaar. In de namiddag ben ik niet beschikbaar.

Ik heb een eigen wagen en beschik over een rijbewijs B. Ik wil steun bieden binnen een straal van ongeveer 20 km.

Voor verdere informatie, raadpleeg mijn CV.

Interesse? Contacteer Veerle: 0476398752 / veerle.verhoeven@gmail.com


Anja uit Aalst heeft ervaring als persoonlijk assistent en wil zich op maandag en donderdag nog inzetten voor iemand

Hallo mijn naam is Anja Buyens en ik woon te Aalst. Ik heb zelf een zoon met een beperking en vanuit deze ervaring is de zin ontstaan om ook voor anderen iets te betekenen.

Ik werk reeds 3 jaar als zelfstandig pab-assistent voor een jonge man van 30 jaar maar ben op donderdag en/of maandag nog beschikbaar.
Mensen die mij kennen noemen me een rustig persoon, zorgzaam, verantwoordelijk en respectvol.
Ik kan hulp bieden bij licht huishoudelijk werk, koken, hulp bij administratie, verzorging maar ook wandelen, fietsen, boodschappen doen of een spelletje spelen zijn activiteiten die ik samen met jou wil doen. Alles is bespreekbaar.
Ik hou van dieren, ik heb zelf een hond en 4 poezen. Mocht jij zelf ook diertjes hebben wil ik die graag samen met jou verzorgen.
Ook ben ik in het bezit van een rijbewijs B en beschik ik over een wagen.

Woon jij in de ruime omgeving van Groot-Aalst en denk je dat ik jou kan helpen?

Het e-mailadres waarop ik bereikbaar ben is : anja_buyens@hotmail.com.
Wie weet tot gauw!


Jan zoekt deeltijdse job als persoonlijke assistent (19u/week)- regio Diest-Aarschot

Jan haalt voldoening en plezier uit de kleine en échte dingen van het leven. De momentjes van positieve energie ervaart hij vooral in het contact met mensen. En dit doorheen de alledaagse zaken en activiteiten, alsook in het samen aangaan van uitdagingen. Hij zoekt niet alleen naar oplossingen, maar gaat op maat aan de slag, vanuit creativiteit en hulpvaardigheid. Mensen blij maken, samen dingen ondernemen en samen resultaten bereiken, werken motiverend en versterkend. Emancipatorisch aan de slag gaan en zo samen nieuwe ontdekkingen doen, is wat hij als persoonlijke assistent wil aanbieden.

Verrijkende ervaringen kunnen opdoen, doorheen verrassende trajecten, hebben hem immers tot de beslissing gebracht om naast zijn activiteit in bijberoep waarin hij senioren begeleidt, zijn terrein te verruimen met een deeltijdse opdracht als persoonlijke assistent als werknemer.

Ben je op zoek naar een enthousiaste persoonlijke assistent (19uur/week) in de ruime regio van Aarschot Diest, neem dan zeker contact op met Jan Ponseele via info@plus-leven.net of geef hem een seintje op +32 479 80 18 68


Elke uit Affligem zoekt een deeltijdse job als persoonlijk assistent

Maak kennis met Elke. Ze heeft veel ervaring op werkvlak en ook persoonlijk vlak in het ondersteunen van mensen. Ze heeft een goed luisterend oor en wil zich ook voor jou inzetten.

Haar leuze: méér zijn dan doen, focus op genieten van het leven!

Ze is op zoek naar een deeltijdse job als PAB-assistent of in een zorgboerderij of andere plaatsen waar ze haar creativiteit en warme hart kan inzetten. Graag in de buurt van Affligem.

Meer info over Elke:

Lijkt Elke jou de oplossing die je nodig hebt? Contacteer ze dan: 0486 40.40.69


Greet is opnieuw vrij om een nieuw gezin te ondersteunen

Greet was voor kort persoonlijk assistente van een meisje met downsyndroom. Door hun verhuis is ze momenteel terug op zoek om een ander gezin te helpen, liefst regio Kontich en omstreken.

Je kan Greet contacteren op: 0496 93 07 90 of greet.de.loose@telenet.be


Laura wil zich inzetten als assistente

Ik heb reeds ervaring als logistiek assistente bij personen met een beperking en heb dan ook een halfjaar ervaring als persoonlijk assistente. Ikzelf woon in de provincie Limburg en bereidt om te verplaatsen tot de regio Geel, de regio rond Hasselt en als het gaat in de buurt van Beringen.

In mijn CV en motivatiebrief vindt u meer informatie over wie ik ben en wat ik allemaal doe in mijn leven. (binnenkort / vraag Laura hiernaar)

Je kan Laura contacteren: cools.laura1@gmail.com of bel 0471/912965


Ria is op zoek naar een uitdaging

Ik ben Ria Knaepen, 62 jaar, woon in Wilrijk. Ik werk momenteel in een gezin als pab-assistente waar ik zorgdraag voor een man met een mentale beperking en autisme. 

Daarnaast doe ik ’s middags speelwacht bij kleuters van een Steinerschool in Wilrijk op vrijwillige basis. Van hieruit is mijn enthousiasme ontstaan om voor mensen met een beperking te zorgen.
Mijn huidig werk is een sleur geworden en ik zoek naar een nieuwe uitdaging.
Fijn is dat er een klik is wat een mooie wisselwerking kan worden tussen jou en mij.

Ik ben beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag. Eventueel ook eens een keertje ’s avonds of op zaterdag.

Vanuit mijn ervaring kan ik hulp bieden bij licht huishoudelijk werk, koken, hulp bij administratie, buitenactiviteiten, en uiteraard verzorging en hulp bij de alledaagse dingen, …

Ik hou van dieren, klassieke muziek en cultuur in het algemeen.
Ik beschik over een eigen wagen en wil steun bieden binnen een straal van ongeveer 30 km.

Meer info vindt u in mijn cv.

Ria Knaepen


Cherise wil zich nog meer inzetten

Cherise is 27 jaar en afkomstig van Nederland. Ze heeft al heel wat ervaring als persoonlijk assistente; Zo hielp ze bij een oudere dame met een handicap en sinds 1 jaar is ze ook vast in dienst bij een familie voor de zorg van een jongen van 28 jaar die op alle vlakken hulp behoeft. Dit doet ze 24u/week; Er is dus nog ruimte over om zich bij iemand anders te kunnen inzetten.
Cherise heeft geen rijbewijs maar kan zich wel verplaatsen met de scooter. Dus een tewerkstelling in de buurt van Breendonk zou fijn zijn.

Kan jij zo iemand als Cherise gebruiken? Voor gezelschap, ondersteuning, boodschappen, koken,…etc. Geef ze dan gauw een seintje:
koppel2010@hotmail.com


Orthopedagoge Lieselotte wil als PA aan de slag

Lieselotte stelt zich graag kandidaat als persoonlijk assistent. Ze is van Reet en wil tot een straal van 20km zich inzetten als PA.

Ik heb in juni 2020 mijn diploma orthopedagogie behaald. Heb stage en vakantiewerk gedaan in de dagwerking van Pegode. En heb hier nu ook een 4/5de contract tot 31 december. Ik heb iedere donderdag vrijaf en ik zou op deze dag graag wekelijks iemand een dag of enkele uren willen ondersteunen. Ik woon in Reet en heb een auto ter beschikking. 

Kan jij Lieslotte inschakelen? Stuur ze een mailtje: lieselottededecker@hotmail.com


Gigi wil zich inzetten als persoonlijk assistent (regio Leuven)

Ik ben Ghizlan El-Merghini (Gigi) bijna 40 en wonende te Leuven.
Ik heb als ADL-ASSISTENTIE gewerkt in Nederland, stage gedaan in Sint-Vincensius te Leuven en stage in een WZC te testel als zorgkundige.
Ik zou heel graag pab- assistentie verlenen aan die, die daar nood aan hebben en mijn hulp kunnen gebruiken. Mijn hart ligt in de zorg.

Mijn kernwoorden zijn:

 • empathie
 • verantwoordelijkheid
 • rechtvaardigheid
 • respectvol
 • veiligheid
 • out-of-the-box denken

Ik ben vrij in de week en weekend is ook geen probleem.
Hebt u vragen stel ze gerust: Mailadres gelmerghini@hotmail.com


Els uit regio Waasland wil werken als assistente

Ik ben Els Kesteloot, een hooggevoelig  persoon ,van opleiding verpleegkundige en kinderverzorgster.
Empathie, openheid, kwaliteit, eerlijkheid, sociaal, rechtvaardigheid,… zijn kernwoorden die bij mij aansluiten.

Ik ben op zoek naar een deeltijdse job van ongeveer 16 à 20 uren per week regio Waasland. IK vind een job als PAB assistente, een echte meerwaarde , omdat je kleinschalig werkt, hetzij met de persoon zelf ,in samenhang met zijn directe naaste familie. Maar altijd in kleine kring en dat schept een band en geeft vertrouwen en het is juist dat wat ik zoek in een job: Kwalitatief werk kunnen geven vanuit je hart…op maat om aan die persoon zijn / haar noden te voldoen.

Heel belangrijk is dat er een “klik” is. Het moet goed voelen. Dat is de basis en een belangrijke sleutel tot een goede, optimale en duurzame hulpverlening.

Vanuit mijn ervaring ligt mijn nadruk vooral op zorgverlening. Het is mijn passie om mensen te kunnen verzorgen, helpen bij ADL zorgen. Hulp bij wassen, badzorg, medicatie,…

Ik sta ook open voor andere zaken samen te doen van ontspanning : wandelen, fietsen, boodschappen doen,…ik denk een grote waaier aan mogelijkheden… en ik denk dat er in deze tijden echt wel nood is aan hulpverlening op dit vlak.

Kan jij wel hulp gebruiken van Els? Neem dan snel contact op met haar: derooskesteloot@skynet.be


Hanne kan zich nog enkele uurtjes inzetten

Ik ben Hanne Wauters, 24 jaar, wonende te Bornem. Ik werk 80% in Huize Eyckerheyde. Dit is een voorziening voor mensen met een ernstig tot diep mentale beperking.

Zelf zou ik graag nog enkele uurtjes extra in de week iemand de nodige hulp, ondersteuning bieden. Dit zou gaan over een halve dag, of hele dag in de week. Het moet natuurlijk te combineren blijven met mijn huidige job.


Creatieve Lisa zet zich graag als assistent in

Lisa uit Gent heeft een creatieve geest. Ze werkt graag met kinderen, jongeren en volwassenen. En wil zich graag als persoonlijk assistent inzetten.


Nathalie kan zich 3 namiddagen vrijmaken voor assistentie

Ik ben Nathalie Boehringer, 47 jaar, verpleegkundige van opleiding en werk momenteel elke voormiddag als tandartsassistente.
Ik ben gehuwd, heb geen kinderen en ik woon in Steenokkerzeel.
Ik heb ervaring als PAB-assistente.  De persoon waarvoor ik zorgde is overleden aan ALS.

Ik ben drie namiddagen per week beschikbaar (vanaf 13u30) om opnieuw voor iemand te zorgen, regio Steenokkerzeel, Zemst, Haacht, Kortenberg, Boortmeerbeek,…

Ik zou graag zorgen voor een volwassene of ouder iemand, ik sta open voor allerhande activiteiten en een leuke babbel erbij vind ik belangrijk.
Ik hou van humor, dieren, film,… Ik beschik over een wagen voor verplaatsingen.

Kan ik jou hiermee helpen? Stuur me een mailtje: nathalie.boehringer@gmail.com


Wendy uit As, ziet het helemaal zitten terug aan de slag te gaan als persoonlijk assistent

Graag zou ik me kandidaat stellen als assistent. Ik heb in het verleden als adl assistente gewerkt bij Focus exploitatie in Sint lambrechts herk . Daarna ben ik weer gaan studeren als apotheek assistent, maar ik mis het persoonlijk contact. De apotheekwereld gaat steeds commerciëler.  Een job als assistent zie ik weer helemaal zitten. Voor meer info mag u mij ook steeds contacteren op het nummer 0473/377442.


Mira wil zich graag nog halftijds inzetten als PAB

Maak kennis met Mira uit Assent. Ze heeft al heel wat ervaring opgedaan met jongeren met een beperking. En ook als persoonlijk assistent. Vorig jaar startte ze met haar eigen zaak: EigenWijs – coachen met paarden.
Haar vrije dagen had ze graag nog ingezet als persoonlijk assistent (maandag, dinsdag en donderdag). Ze is beschikbaar voor een halftijdse functie, met liefst een minimumcontract van 3 maanden.

Lees hier haar motivatiebrief en CV:


Mandy kan zich nog enkele uurtjes inzetten als persoonlijk assistente

Ik werk momenteel 19u in een woonzorgcentra op de gesloten afdeling met dementerenden.

Omdat ik graag nog een paar uurtjes bij zou doen (max 6. Per week?), zoek ik iets wat ik kan combineren met mijn job die ik nu al heb. Ik kan natuurlijk een vaste vrije dag doorgeven aan mijn werkgever dat ik wel altijd dezelfde dag beschikbaar ben.

Omdat ik heel graag met mensen bezig ben lijkt dit me echt iets voor mij, ik ben zelf ook maar 19 jaar met reumatische artritis (is nu wel onder controle hoor), maar ik weet vaak wel wat het is om op jonge leeftijd al fysieke problemen te hebben.

Ben jij woonachtig in Vlaams Brabant (côté Diest) en heb je wel een ideetje hoe Mandy jou kan helpen? Contacteer haar gerust: mandypollet@hotmail.com


Inge wil zich op een creatieve en recreatieve manier als assistente inzetten

“als bijna 49- jarige opvoedster in de jeugd- en gehandicaptenzorg wil ik me graag voorstellen om als kandidaat-pab-begeleidster iemand te ondersteunen of begeleiden bij het doorbrengen van een dag, voor- of namiddag in de week op een creatieve (kleuren, lezen, muziek maken of beluisteren…) of recreatieve manier (wandelen en fietsen.) Met ervaring in de gehandicaptenzorg (volwassenen met een matige, diepe en ernstige verstandelijke beperking, vaak ook fysieke), en als oppasser ziek kind voor de CM (kinderen zonder beperking), zou het fijn zijn als een persoon of begeleider zich in deze voorstelling kan vinden.”

Ben jij nog op zoek naar hulp regio Antwerpen en lijkt Inge een geschikte kandidate? Neem dan contact op met haar: inge.depauw1@skynet.be


Cherise, 27 jaar, is momenteel al enkele dagen per week tewerkgesteld als persoonlijk assistente waar ze alle dagelijkse taken op zich neemt. Graag had ze ook de overige momenten opgevuld gezien. Dit voor 1 of 2 dagen per week (in afstemming met het andere werk) voor 4 tot 8/10 uurtjes. Eventueel ook in het weekend.
Cherise rijdt met de brommer dus had graag bij haar in de buurt gebleven: Puurs-Breendonk.

Ben jij nog op zoek naar hulp? Neem contact op met Cherise: 0489.25.27.11


Maak kennis met Ruben uit Leuven. Hij wenst zich graag in te zetten als persoonlijk assistent.
Ruben heeft geen auto en doet alles met het openbaar vervoer. Voor de rest kunnen de taken samen afgesproken worden.

Denk jij een goeie match te hebben met Ruben? Geef hem dan een belletje: 0477/22 50 25


Maak kennis met Andy:

“Ik ben erg gemotiveerd om als PAB-assisstent aan de slag te gaan!
Het lijkt me een boeiende job omdat je écht iets kan betekenen voor iemand door de zeer nabije begeleiding. Op deze manier zal ik mijn kwaliteiten ten volle kunnen inzetten. Zoals u kan zien in mijn CV heb ik al wel ervaring met mensen met een beperking maar nog niet als PAB-assisstent. Dit schrikt me niet af maar motiveert me juist en ik popel om dit eens uit te testen. Mocht er een mogelijkheid bestaan om aan de slag te gaan zou ik dit graag in de nabije regio doen, ik bedoel hier mee een 20 tot 30 km van mijn locatie (Zandhoven). Dit omdat ik beschikbaar wil zijn voor mijn toekomstige cliënten. Ik wil me graag vrijmaken voor een gesprek om mezelf voor te stellen en/of mijn CV en motivatie toe te lichten.

Lijkt Andy jou een goede match als PAB-assistent?
Contacteer hem dan: andy-geerts@hotmail.com / 0477 92 52 03


Ik ben Carmen, 34 jaar en wonende te Vosselaar. Vanaf 01 februari 2020 werk ik met vaste weekends, waardoor ik nog veel tijd in de week over heb om iemand tot dienst te zijn. 

Ik heb een bachelordiploma lager onderwijs en een diploma leefgroepenwerking. Jarenlang heb ik gewerkt als persoonlijk assistente in Oost-Vlaanderen, regio Waasland, tot ik een vaste job in de farmaceutica vond. Ondertussen ben ik verhuisd naar de Kempen en zal ik met de weekendploeg starten, waardoor ik in de week nog extra tijd over heb. 

Ik heb o.a. met volgende zaken ervaring: 

begeleiden van jongen met syndroom van Asperger in de klas

begeleiden van tienerjongen met fragiele X-syndroom en autisme. Voornamelijk vrije tijdsbesteding, uitstapjes en begeleiding naar en van school. 

begeleiden van tienermeisje met fysieke beperking op middelbare school en vervoer van en naar school

huishoudelijke taken bij personen met spierziekte en/of verlamming + vrijetijdsbesteding 

Zelf ben ik een enorme dierenliefhebber, zo heb ik 2 hondjes en een paard. Ik geniet van contact met mensen en heb mijn job als PAB-assistente steeds met hart en ziel gedaan. Ik hoop dan ook snel weer iemand van dienst te kunnen zijn.

Ben jij nog op zoek en zou ik jou kunnen helpen? Contacteer me dan gerust op: carmenbelgium@gmail.com
Mocht je een CV wensen, kan ik jou deze steeds nasturen.


Ontmoet Saskia.

Ze is 35 jaar en woont in Heule, Westerlo. Vanuit haar beroep van ambulancier kwam ze vaak in contact met persoonlijk assistenten. Ze raakte gecharmeerd door hun inzet en wil nu ook graag zelf persoonlijk assistente worden.
Taken zoals dagelijkse verzorging, boodschappen, vervoer… ze wil het graag opnemen. Denk je dat Saskia jou zou kunnen helpen?
Dit voor 19-32 uur per week in de regio Westerlo, Heist op den Berg, Aarschot, Geel en Herentals? Vanaf 06 januari kan ze jou komen helpen.
Stuur haar een mailtje: saskia.lemmens@telenet.be

Lees hier de volledige sollicitatiebrief van Saskia. Mocht je haar beter willen leren kennen kan je haar contacteren.


Maak kennis met Ilse:

Ik ben 46, woon in Gent en zou me willen inzetten om anderen te helpen. 
Gedurende enkele jaren werkte ik als secretaresse op advocatenkantoren. Op dit moment geniet ik job begeleiding en kies ik voor zaken die me meer liggen.
Mijn hoogsensitieve en gevoelige aard laten me in de richting kijken om als persoonlijke assistente aan de slag te gaan.
Mijn natuurlijke aanleg inzetten om iemand te ondersteunen lijkt me een erg waardevolle tijdsbesteding.

Ik zie en voel zaken goed aan en ben empathisch, hou van open en oprechte communicatie. Oog voor detail, met name dat iets kleins ook erg belangrijk kan zijn is een eigenschap die ik graag omzet in de praktijk.

Ik help graag met boodschappen of huishoudelijke taken, ik kan eten maken of helpen bij praktische zaken. Ik beschik over een rijbewijs, en kan goed met de auto rijden. Een eigen auto heb ik niet meer, maar auto delen lijkt mij een ideale oplossing.
Ik hou van de natuur – van dieren – kunst en cultuur- lezen en films bekijken. Ik hou van gezond eten en potten draaien 😉

Denk je in mij een match te hebben gevonden? Stuur me gerust een mailtje: ilse2903@gmail.com


Ik ben Stijn, 31 jaar en ik houd ervan mensen te helpen in de meest pure betekenis van het woord.
Momenteel ben ik in bijberoep zelfstandig zaakvoerder van Unelma Travel, een reisorganisatie voor mensen met fysieke moeilijkheden. Ik organiseer en begeleid avontuurlijke reizen voornamelijk naar arctische bestemmingen aangezien ik erg gepassioneerd ben door dit deel van de wereld. Momenteel werk ik ook deeltijds als ADL-assistent bij IZW (Integratie- en Zelfstandig Wonen) in Leuven en als PAB-assistent bij VZW Apojo in Aarschot. Binnen deze organisaties assisteer ik mensen met een fysieke beperking. Graag zou ik in de toekomst ook binnen mijn zelfstandige statuut in bijberoep deeltijds PAB-assistentie verlenen. Ik heb heel wat ervaring binnen de zorgsector en kijk er naar uit nieuwe mensen te leren kennen en hen alle hulp te bieden die ze nodig hebben.

Ik ontmoet je graag!

In bijlage kan je alvast mijn cv terugvinden:

——————————————————————————————————————-

Maak kennis met Sana Said. Zij doet reeds vrijwilligerswerk bij een andere budgethouder en krijgt hier alle lof voor haar goede hulp. Sana is meertalig en spreekt zowel Arabisch, als Frans, Engels en een mondje Nederlands. Ze wil zich ook voor anderen inzetten en stelt zich kandidaat als Persoonlijk assistent.

Hallo, ik ben Sana.
Vanuit mijn interesse voor verzorgende PAB assistentie functie ben ik bereid mijn job met hart en ziel uit te oefenen.

Ik ben 34 jaar oud en afkomstig uit Antwerpen Wilrijk. Door mijn ervaringen als VFG vrijwilligster kan ik tonen wat ik in mijn mars heb. Vandaar is mijn interesse zeer groot om als Pab assistent de job uit te oefenen.

Wie me goed kent, omschrijft me als werklustig, assertief en ondernemend. Ik werk graag zelfstandig, maar kan ook uitstekend functioneren in teamverband. Daarnaast kan ik zeer goed spreek- en schrijfvaardigheden voorleggen, zowel in het Frans en in het Nederlands. Ik vat de koe graag bij de horens en pak de meest uiteenlopende taken aan met een open geest en een gezonde dosis creativiteit.

Als Pab assistent zou ik mijn ervaring als verzorgende kunnen inzetten én bijschaven. Het zelfstandige karakter van de job spreekt me erg aan: ik werk het liefst flexibel en bespreek graag de mogelijkheden met u.

In bijlage vindt u mijn cv, die ik met veel plezier in een persoonlijk gesprek kom toelichten.

Met Vriendelijke Groeten,
Sana Said

Wil jij meer weten? Of heb je interesse om Sana als persoonlijke assistent in te schakelen? Sana is zeer flexibel en alles kan besproken worden.
Neem contact op met haar: sanaasaid@outlook.com

—————————————————————————————————————-

Deena is 23 jaar en woont in Edegem. Ze wil zich kandidaat stellen als persoonlijk assistent. Bekijk hier haar CV:


Bij interesse mag je Deena steeds contacteren op: debeldeena@outlook.be

————————————————————————————————————–


Ik ben Cindy De Wolf uit Boortmeerbeek.

Ik ben van opleiding leerkracht lager onderwijs en kleuteronderwijzeres.
Door de vele interims deed ik heel veel ervaring op en ik deed en doe dit werk graag en met hart en ziel.
Echter de vele interims begonnen een beetje door te wegen qua onzekerheid en daarom ben ik ook beginnen uitkijken naar andere vacatures.

In augustus 2018 heb ik dan een hele fijne job gevonden als PAB assistente van iemand met het syndroom van Down.
Ik begeleid haar nu vooral naar de academie en met creatieve activiteiten thuis.  Dit is helemaal mijn ding.
Helaas is het niet voltijds en ben ik nog op zoek naar een aanvulling in het onderwijs maar eventueel ook als PAB assistente.

Ik zoek het liefst werk in de ruime omgeving van mijn woonplaats om zo ook de combinatie met mijn eigen gezin mogelijk te maken.

Ben jij nog op zoek naar een assistente? Je kan me contacteren op: cke04@hotmail.com


Ik ben Wouter Jacobs, in het bezit van een bachelordiploma orthopedagogie en woon in Tienen. Ik ben op zoek naar deeltijdse opdrachten als pab-assistent. Momenteel ben ik als leerkracht leefsleutels en studiecoaching aan de slag in een middelbare school. Dit combineer ik met freelance opdrachten als vormingswerker voor verschillende organisaties.

Als ‘doener’ sta ik echter ook graag met beide voeten in het werkveld. Het werken als persoonlijk assistent omvat vele waarden waar ik achter sta. Zo kan ik op maat werken, individueel aan de slag gaan op het tempo van de zorgvrager. Gezien mijn achtergrond en ervaring kan ik zowel over individuele als gezinsvragen helpen nadenken.

Bekijk hier zijn CV en meer info.


Maak kennis met Aurore uit Antwerpen. Ze heeft heel wat ervaring in de sociale sector en zou graag die ervaring nu inzetten onder de vorm van persoonlijk assistente.

Momenteel is ze werkloos en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hier vind je haar CV terug.

Als je Aurore tewerkstelt zou je gebruik kunnen maken van het Activa-plan, dit betekent concreet een vermindering van RSZ-onkosten.
Als je haar aanwerft, heb je als werkgever recht op een aanwervingsincentive van 1250 euro ( na 3 maanden tewerkstelling) en 3000 euro na 12 maanden tewerkstelling.

Om verder kennis te maken en informatie uit te wisselen, maakt ze graag een plaatsje vrij in haar agenda.
Je kan haar contacteren op: aurore.vanderzeypen@telenet.be


Mijn naam is Erwin Luyken.

Ik ben 51 jaar en woon in Blankenberge. Ik ben van 1998 tot 2004 al eens assistent geweest. De opdracht eidnigde met het overlijden van de zorgbehoevende. We hebben een toffe tijd meegemaakt.

Beperkingen, dat zijn geen beperkingen maar uitdagingen!

Ik zal je helpen bij vrijetijdsactiviteiten, zwemmen, sauna bezoek, wandelen, bioscoop bezoek, …
Ik help bij boodschappen, eten maken, uit gaan eten (ik  zorg dat je een goede plek krijgt!), …

Daarnaast kan ik je ook in de praktische zaken bijstaan. Ik kan goed weg met elektronica zoals computers, smartphones,…

Ik ben zelf ook een dierenvriend. Ik heb zelf 2 poezen en een aquarium met Malawi vissen.
Ook met kinderen heb ik geen problemen. Ik geef om de twee weken opvang aan 2 tieners zodat ze op adem kunnen komen. Dit doe ik al meer dan een jaar.

Verder ben ik een geschoolde relaxatie masseur. Ik kan je kortom overal begeleiden.

Zoek je assistentie en woon je in of rond Blankenberge (tot 20km) geef dan zeker een seintje. Ik kijk er alvast naar uit!

luyken.erwin@gmail.com


Marc Hermans is 52 jaar oud. Hij wil graag ter bekroning van zijn certificaat zorgkundige als persoonlijk assistent werken. Marc gaat graag met mensen om. Hij kan goed luisteren en is empatisch ingesteld. Daarnaast beschikt hij over een dosis gezonde humor – aldus Marc.

Marc woont in Vorst en beschikt over een wagen. Tewerkstelling in en rond regio Brussel is dus zeker geen probleem. Hij is tweetalig en spreekt ook een goed mondje Engels.
Marc is een bezige bij, hij liep stage bij de dienst gezinszorg van het OCMW en is vrijwilliger bij het Rode Kruis. Hij wil graag wat tijd vrijmaken om personen met een beperking te assisteren.

Wil je Marc beter leren kennen of heb je nog vragen voor hem?
Stuur dan een mailtje naar marc.hermans66@gmail.com of geef hem een belletje: 0498/033 987


Leen Van Hove zet zich enthousiast in als persoonlijke assistent. Ben je op zoek naar assistentie voor enkele momenten in de week? Leen kan je misschien wel helpen op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag, woensdag, vrijdag en eventueel ook in het weekend.

Liefst in de regio Sint-Niklaas – Gent. Valt jouw vraag buiten deze regio? Dan kan je dat zeker met Leen bespreken.

Lees hier het profiel van Leen.

interesse?
Contacteer Leen via mail: l1.vanhove@gmail.com


Ik ben Sofie Janssens en woon in Lummen.  Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als leerkracht in het buitengewoon secundair onderwijs.  Hier heb ik ervaring opgedaan rond ASS.  Na het volgen van een postgraduaat ‘autisme’ heb ik besloten om mij ook na de schooluren in te zetten als persoonlijke begeleider voor mensen met ASS.

Ik kan ondersteuning en begeleiding geven op vlak van

 • zelfredzaamheid
 • training sociale vaardigheden
 • het zoeken naar een zinvolle vrijetijdsbesteding
 • verduidelijking bieden bij moeilijke situatie op school, thuis, op het werk
 • school- en huiswerkbegeleiding

Je kan contact opnemen met mij via het nummer: 0498/69.89.10

Of via mail: assistent-auticoach@outlook.com


Ik ben Chantal Peeters en woon in Gruitrode. Ik werk momenteel bij Tevona. Hier heb ik een contract van onbepaalde duur. Maar vanwege de avond uren kan ik hier helaas niet blijven werken. We hebben namelijk zelf een dochter gekregen en mijn partner werkt in het ziekenhuis met wisselende posten. Ik ben dus op zoek naar werk in een dagopvang of werk met daguren. Op mijn werk zien ze mij niet graag vertrekken en hebben ze dan ook geprobeerd mijn uren te veranderen maar dit is helaas niet gelukt. Daarom wil ik mij graag aanbieden bij jullie om te kijken of jullie mij hierbij kunnen helpen. Want ik zou wel graag met personen met een beperking blijven werken. Hier ligt nu eenmaal mijn hart. Klik hier voor mijn CV


Ik ben Stefaan MAES. Negen jaar geleden ben ik, na een carrière switch, beginnen werken als PAB-assistent. Een baan die ik tot op heden nog steeds én met veel voldoening uitoefen. In de loop der jaren heb ik ruime ervaring opgebouwd met begeleiding en hulpverlening aan diverse budgethouders (ondermeer spierziekte SMA, NAH, spastische triplegie, autisme).Mijn takenpakket was, en is nog steeds, heel uitgebreid. Gaande van verplaatsingen (al dan niet met eigen wagen), huishoudhulp, boodschappen, administratie, technische klusjes in huis, begeleiding op sportwedstrijden (rolstoelhockey) tot en met het stimuleren van cognitieve vaardigheden. Momenteel werk ik 14 uren per week en in vast dienstverband bij een budgethouder te Eeklo (lid van de Raad van Bestuur van vzw Alin). Ik beschik nog over een x-aantal vrije dagen en/of uren. Eén en ander in onderling overleg af te spreken. Ik kan de nodige referenties voorleggen en beschik tevens over een blanco strafblad. Ik ben een gehuwde man van 55 jaar oud, discreet, gevoel voor humor, nuchter van aard en met een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Jong van geest, kan goed overweg met jeugdige budgethouders. Uiterst flexibel wat betreft eventuele overuren en/of plotse veranderingen in het uurrooster. Ruime ervaring met het besturen van aangepaste/omgebouwde wagens, al dan niet voorzien van een tillift. Graag hou ik mij aanbevolen voor verdere hulpverlening bij een tweede budgethouder. Ik woon in het Meetjesland. Mijn email adres is marein@telenet.be en je kan mij bellen op 0499/76.66.36.


Mijn naam is Sarah, 25 jaar. Ik ben afgestudeerd als Sociaal assistent en begeleidster/opvoedster. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk als PAB-assistent (vzw Mané) voor een meisje met een fysieke beperking  en heb ik reeds wat ervaring opgebouwd. Ik ben echter op zoek naar een job als PAB-assistent.  Concreet ben ik  op zoek naar iemand die ik part-time/fulltime kan assisteren. Uren zijn bespreekbaar . Zelf ben ik zeer flexibel en schrikt avond/weekend werk mij zeker niet af. Als je interesse hebt kun je me bereiken op volgend nummer: 0498/41.22.36 Ik ben in het bezit van een rijbewijs en woon te Maasmechelen


Mijn naam is Ruben.
Ik ben op zoek om te werken als Persoonlijk Assistent , 1 dag in de week liefst op donderdag.
Meer info over mij vind je op mijn website  www.yoga.gent
Ik ben een betrouwbaar, hartelijk, meer dan 15 jaar ervaring.


Mijn naam is Yvan Vanderpoorten en ik zou heel graag werken als pab-assistent. Ik ben sociaal ingesteld, kan begripvol naar iemands verhaal luisteren en me flexibel aanpassen. Ik heb enkele maanden als vrijwilliger gewerkt in een WZC . Mijn hobby’s zijn tuinieren, koken, wandelen,…
Ik ben 4 dagen in de week vrij en ook in het weekend beschikbaar, dagen en uren zijn bespreekbaar. Ik beschik over een peugeot partner waarin ik indien nodig een rolstoel kan vervoeren.
Mijn contactgegevens zijn:Yvan Vanderpoorten, Aalstsesteenweg 209, 9506 Idegem. Tel. 054/503687 of 0468/120706. E-mail: yvanvdp@hotmail.com .