Overgang van 2017 naar 2018 zorgt voor enkele aandachtspunten

Posted by Caroline Callens | 30/01/2018 | Actueel, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Overgang van 2017 naar 2018 zorgt voor enkele aandachtspunten

Het nieuwe jaar brengt alvast nieuwe voornemens, nieuwe dingen om naar uit te kijken, maar ook interessant: een nieuw budget.

Januari vergt echter wat extra oplettendheid. Lees hieronder onze korte artikeltjes, hoogstwaarschijnlijk zijn ze ook op jou van toepassing!

Klopt mijn PVB teller wel?

Wanneer moet ik een nieuwe overeenkomst onderhandelen met mijn vaph vergunde aanbieder?

Op welke PVB Teller moet ik mijn kosten aangeven?

Wanneer krijg ik mijn bijstorting?

 

Heb je nog vragen hierover of heb je extra bijstand nodig, aarzel niet om de Helpdesk van alin te contacteren op 02/506 04 95. De alin medewerkers staan voor je klaar, elke maandag, dinsdag en donderdag van 9 uur tot 16 uur en elke woensdag en vrijdag van 9 uur tot 12 uur. Je kan uiteraard ook steeds een email sturen naar helpdesk@alin-vzw.be.

 


0 Comments