Ben jij op zoek naar een persoonlijk assistent?

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 03/02/2021 | Actueel, Ik zoek..., PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, vacature | Reacties uitgeschakeld voor Ben jij op zoek naar een persoonlijk assistent? tags: , ,

Met jouw PAB of PVB budget kan je persoonlijk assistentie betalen. Uiteraard moet je dan wel eerst iemand vinden die jou kan helpen.

Vaak kunnen er familieleden of vrienden ingeschakeld worden via het sociaal secretariaat. Maar dat is niet altijd het geval. En dan moet je op zoek gaan naar iemand die aan jouw noden kan voldoen. Een vacature opstellen is vaak de eerste stap.

Alin helpt je met je zoektocht

Wij kunnen samen met jou een vacature opstellen. Deze kunnen we op onze website en 11.be plaatsen.
Maar er is ook een nieuwe speler op de markt die alle vacatures voor persoonlijk assistenten gaat verzamelen: Assistentiejobs.be.

Deze vacaturesite werkt nauw samen met de VDAB. Dus is het interessant om jouw vacature op de VDAB-website te plaatsen, met onderwerp: persoonlijk assistent. Deze vacature wordt dan even later ook opgepikt door assistentiejobs.be. Plaats je de vacature liever niet op de VDAB? Dan kunnen wij hem rechtstreeks op assistentiejobs.be plaatsen, als je dat wenst

En dan is het gewoon nog een kwestie van wachten op de juiste match!

Hieronder vind je nog enkele nuttige artikelen over persoonlijk assistentie:

10 vuistregels voor goed werkgeverschap
Persoonlijk assistentie ten tijde van Corona
Een verplaatsingsattest in tijden van Corona
Minimumloon Persoonlijk Assistent

Hulp nodig? Contacteer ons: 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be


0 Comments