alinEA tijdschriften

Als lid (Budgethouder of Kandidaat Budgethouder) van alin krijg je twee keer per jaar ons tijdschrift alinEA toegestuurd.
Ook als abonnee krijg je toegang tot de nieuwsbrieven en het tijdschrift.

cover van alinEA 2019-2

Inhoud

In de alinEA kan je steeds de laatste nieuwtjes terugvinden met betrekking tot het persoonvolgend budget of persoonlijk assistentiebudget. Je wordt gewaarschuwd als je bepaalde zaken in orde moet brengen of er wijzigingen zijn binnen de bestedingsregels. En uiteraard krijg je soms wat tips en tricks mee 🙂
Naast al die info kan je er ook interviews of getuigenissen terugvinden met budgethouders. Het is misschien wel interessant even in de leefwereld van iemand anders met een budget binnen te kijken.
En soms krijg je ook inzage binnen de werking van alin. Nieuwe werknemers / coaches worden er uitgebreid aan jou voorgesteld.

Heb jij zelf nog ideeën om ons magazine op te leuken? Of misschien heb je wel een belangrijk onderwerp waarvan jij vindt dat het zeker niet mag ontbreken? Zou je soms graag ook eens met jouw verhaal in onze alinEA komen? Stuur ons een mailtje met een motivatie en voorstel en dan nemen wij dit in beraad. Wie weet sier jij wel in de volgende alinEA. Mail naar: info@alin-vzw.be

Vorige alinEA’s

Brievenbussen

Ik wens ook een alinEA te ontvangen

Ik ontvang nog geen alinEA, maar ik zou dit graag wel hebben.

  • Wanneer je nog op de wachtlijst staat voor een terbeschikkingstelling van een budget kan je je als Kandidaat Budgethouder bij ons inschrijven. In dat geval ontvang je gratis de nieuwsbrieven en alinEA. Van zodra je een budget terbeschikking hebt, geef je ons een seintje en komen wij bij jou langs om de regels binnen het budget te overlopen. Ook dan blijf je ons materiaal ontvangen en sluit je je aan als Lid van alin.
    Inschrijven als Kandidaat Budgethouder > Formulier KBH

  • Heb je al een budget en ben je nog niet bij een bijstandsorganisatie aangesloten? Dan kan je je vandaag nog lid maken bij alin! Simpel, stuur ons een mailtje of geef een seintje op onze helpdesk en wij helpen je meteen verder. Een lidmaatschap kost €50 en kan je met je PAB of PVB bekostigen. In ruil krijg je toegang tot onze tools, elektronische nieuwsbrieven en alinEA én kan je met al jouw vragen over jouw budget terecht op onze helpdesk.

  • Ben je bij een andere bijstandsorganisatie aangesloten maar wil je ook onze magazines en nieuwsbrieven ontvangen? Uiteraard kan dit ook. Je kan je ofwel lid maken voor €50 per jaar. Of indien je liever verandert van bijstandsorganisatie kunnen wij jou een document bezorgen om dit verder te regelen. Geef ons dan een seintje via mail of op de helpdesk.

  • Ik ben een vergunde zorgaanbieder en wens de alinEA te ontvangen. Dit kan door een abonnementsservice af te sluiten van €40 per jaar.
contactgegevens:  
tel: 02 506 04 95
mail: info@alin-vzw.be
post: alin vzw, gasthuisstraat 31, 1000 Brussel